INSCRIPCIÓ
PROCEDIMENT (PRESENCIAL/ONLINE)

PRESENCIAL - L'opció presencial requereix que descarregueu el formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web o ho sol·liciteu directament al club. Un cop emplenat el formulari, l'hauràs de lliurar al club i fer el pagament de la primera quota d'inscripció. La resta de les quotes seran domiciliades al número de compte indicat al formulari. Aquest procés és ràpid i fàcil, i us permetrà unir-vos a l'equip de futbol en poc temps.

ONLINE - D'altra banda, si preferiu l'opció online, podreu descarregar el formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web i fer la transferència al compte bancari que s'indica. Un cop hagueu realitzat el pagament, haureu d'enviar tant el formulari d'inscripció com el comprovant de pagament al correu electrònic [email protected]. Aquesta opció és perfecta si vols fer tot el procés d'inscripció des de la comoditat de casa teva.

FORMA DE PAGAMENT
DRETS D'IMATGEEls adults sotasignats, segons el dret de la llei orgànica 1/1982, de 5 de maig a l'article 18.1, autoritzen que les fotografies i vídeos del seu fill, puguin ser publicades a la web del club www.fcfatima.com, el qual sempre es compromet a fer-ne bon ús, així com a les xarxes socials del club (Instagram, Facebook, twitter), revistes o publicacions d'àmbit esportiu o educatiu.
REGLAMENT INTERNPer al bon desenvolupament del menor, serà estrictament obligatori complir les normes establertes pel club.Reglament intern

La formalització d‟aquesta inscripció implica l‟acceptació del Reglament de Règim intern i disciplinari del Futbol Base del FC. FÀTIMA. El/la jugador/a i els seus representants accepten com a domicili a efectes de notificacions el correu electrònic que consta en aquest document i es comprometen a comunicar qualsevol canvi.Amb la signatura del present document, el pare/mare/tutor del jugador/a accepta l'import total de la Quota Anual Futbol Base en la modalitat de pagament al comptat o finançat.F.C. FÀTIMA, compleix amb la llei de protecció de dades i la documentació lliurada només serà utilitzada a nivell intern del club.
PER QUÈ?
1
En primer lloc, volem destacar que el nostre club està dedicat a brindar als nens, nenes i joves de la comarca una experiència única i positiva d'aprenentatge al futbol. Som un club compromès en la formació integral dels nens, per la qual cosa no només ens enfoquem en la seva habilitat futbolística, sinó també en el desenvolupament personal i social.
2
El nostre projecte inclou una escola de futbol on els entrenadors i coordinadors estan altament capacitats i experimentats en el món del futbol. Els nostres components són apassionats pel futbol i estan compromesos a ajudar i millorar les seves habilitats, així com també la seva ètica de treball i compromís. El nostre objectiu és formar jugadors, però sobretot persones amb educació i respecte pels altres.
3
A més a més, el nostre club compta amb una àmplia varietat d'equips per a nens, nenes i joves de totes les edats i habilitats. Oferim equips per a nens i joves des dels 5 fins als 18 anys d'edat i amateur, cosa que significa que no importa el nivell d'habilitat, sempre hi ha un equip adequat per a ells. Ens esforcem per crear un ambient on els jugadors se sentin còmodes i benvinguts, cosa que fa que el nostre club sigui el lloc perfecte perquè facin amics, gaudeixin de l'esport i es diverteixin.
4
El nostre club és una excel·lent manera perquè es mantinguin actius i saludables. Sabem que els esports són una forma excel·lent de mantenir-se en forma, i el futbol no n'és l'excepció. A més a més, el futbol els ensenya sobre la importància de l'activitat física, el treball en equip, la disciplina i el lideratge. Tot això, en conjunt, els ajuda a desenvolupar habilitats que us serviran en el futur.
5
També és important esmentar que el futbol és un esport que en fomenta la inclusió i la diversitat. Al nostre club, celebrem la diversitat i creiem que cadascun té alguna cosa a aportar a l'equip. Per això, el nostre club és un lloc on tothom és benvingut, independentment del seu gènere, religió, origen ètnic o nivell d'habilitat.
6
En resum, al F.C. Fàtima oferim una experiència única i enriquidora per als nens, nenes i joves de la comarca. Comptem amb personal qualificat i experimentat, una àmplia varietat d'equips, un ambient acollidor i inclusiu i un esport que els ajuda a mantenir-se actius i saludables. Si esteu buscant un lloc perquè el vostre fill/a aprengui i gaudeixi del futbol, F.C. Fàtima és el lloc perfecte per a vostè! Uneix-te a nosaltres i fes part de la família F.C. Fàtima
FAMÍLIA
AMISTAT
TOLERÀNCIA
IL·LUSIÓ
MOTIVACIÓ
AMOR
BENVINGUT!